Peste 40 de instrumente psihometrice avizate și recomandate de către Colegiul Psihologilor din România. Am completat colecția cu ADOS®-2, ADI-R®, ASRS®, HiPIC®, cursul EQ-I®, EQ-I:YV®, MSCEIT-YRV®, CLINCIU®, CONNERS3®, cursul ADOS®-2, cursul BASC®-2!

Ne bucurăm că îți putem oferi din ce în ce mai multe beneficii, iar printre aceastea se numără și aprobarea celei mai importante instituții naționale cu rol de reglementare a practicii psihologice. 

Întregul portofoliu TestCentral este majoritar compus din instrumente care se bucură de recunoaștere la nivel internațional, fiind considerate acte majore de creație de către comunitatea științifică. Totodată, standardizarea acestor instrumente la nivel național este supervizată îndeaproape de către editorii și autorii acestora, astfel încât să fie asigurată funcționarea lor la exact aceiași parametrii, sprijinindu-ți în mod obiectiv evaluările. Adițional avizelor menționate, transmitem Colegiului Psihologilor din România toate materialele, datele și informații detaliate cu privire la adaptarea culturală, validarea și etalonarea pe populația României, astfel încât să fii asigurat de rigurozitatea, dedicarea și perserverența noastră în obținerea excelenței în măsurarea psihologică.

AVIZAT CPR NOU

Vei regăsi mai jos catalogul testelelor și cursurilor avizate și recomandate de CPR. Acestea sunt listate în ordine alfabetică, mai jos. Totodată, pot fi accesate și prin funcția de căutare folosind ”aviz CPR” (pentru teste), respectiv ”credite CPR” (pentru cursuri) și apăsând tasta enter, precum în imagine.  



Articolul a fost actualizat ultima oară pe data de 15.01.2024

Ai nevoie de mai multe informații?

Ești interesat de anumite produse și îți este necesară descrierea procedurii de achiziție?
Un membru al echipei TestCentral te va ghida, oferindu-ți toate detaliile de care ai nevoie.

Member of the
Giunti Psychometrics International Group

Associate Member of the
European Test Publishers Group

Affiliate Member of
International Test Commission

SUS