Out of office - 24 iunie 2024

Tot ce trebuie să știi pentru proiecte, achiziții, licitații

Instrumentele psihometrice TestCentral au darul de a-ți oferi informațiile dorite într-un timp foarte scurt, asigurând totodată reprezentativitatea rezultatelor la nivel național, cât și profiluri standard de la care să pornești activități specifice. Este normal să îți dorești să le incluzi în proiectele tale! Doar astfel îți poți îndrepta atenția exact asupra acelor beneficiari ai proiectului care au cea mai mare nevoie de ajutor. Ca să ajungi rapid exact la partea preferată, în care utilizezi fainele teste și chestionare ca să faci lumea mai bună, trebuie să lucrezi cu atenție în etapele premergătoare derulării proiectelor tale de suflet.

Pentru a-ți veni în ajutor și mai ales pentru a evita anumite situații neplăcute, îți punem la dispoziție câteva recomandări privind achizițiile publice, licitațiile și proiectele de diverse tipuri.
a. contactează-ne ÎNAINTE de a definitiva actele și solicită sfatul unuia dintre consultanții noștri;
b. cere o ofertă de preț precizând numărul de beneficiari ai proiectului, frecvența cu care aceștia necesită evaluarea, numărul de evaluatori și calificarea lor profesională; 
c. verifică în ce măsură valabilitatea ofertei se va păstra până când vei primi aprobările necesare proiectului tău;
d. trebuie să știi că suntem unic distribuitor pentru produsele prezentate pe site și că dacă îți este necesar îți putem pune la dispoziție un document care să ateste acest lucru;
e. instrumentele psihometrice au un statut privilegiat și va fi nevoie să incluzi clauze contractuale specifice lor în contractele-cadru prevăzute de proiecte. 

Dacă ții cont de toate precizările de mai sus, nu ar trebui să întâmpini probleme. Totuși, în cazul în care te confrunți cu anumite dificultăți sau te simți nesigur(ă) în legătură cu anumite aspecte ale proiectului tău, iar printre informațiile redate mai sus nu ai găsit răspunsul întrebărilor tale, avem rugămintea să ne scrii folosind formularul de mai jos.

Ai nevoie de mai multe informații?

Ești interesat de anumite produse și îți este necesară descrierea procedurii de achiziție?
Un membru al echipei TestCentral te va ghida, oferindu-ți toate detaliile de care ai nevoie.

Member of the
Giunti Psychometrics International Group

Associate Member of the
European Test Publishers Group

Affiliate Member of
International Test Commission

SUS