Politica de confidențialitate privind prezentul website

Acest acord de confidențialitate te informează asupra informațiilor pe care le colectăm în procesul de utilizare a site-ului. Aceste informații sunt colectate de compania noastră, în calitate de operator de date cu caracter personal și prin lege suntem obligați să te informăm de modul cum sunt folosite aceste date și care sunt drepturile pe care le ai în calitate de utilizator.

Știm că te interesează ce se întâmplă cu datele tale cu caracter personal și modul în care acestea sunt utilizate și dorim să te asigurăm că acestea sunt utilizate cu atenție. Această declarație de confidențialitate te va ajuta să înțelegi ce date cu caracter personal colectăm, de ce le colectăm și ce facem cu ele.

Te rugăm să te familiarizezi cu practicile noastre referitoare la confidențialitate și, dacă ai întrebări, să ne contactezi prin email la adresa: [email protected].

Am încercat să facem declarația să fie cât mai simplă posibil, dar dacă nu ești familiarizat cu termenii de tipul module cookie, adrese de IP și browsere, te rugăm să citești mai întâi despre acești termeni cheie în Politica noastră de Module Cookie.

Ai dreptul de a refuza anumite utilizări ale datelor tale cu caracter personal, inclusiv utilizarea datelor cu caracter personal pentru marketingul direct.


1. Cine colectează datele cu caracter personal?

Toate datele cu caracter personal furnizate sunt colectate de către TestCentral (D&D CONSULTANTS GRUP) (în calitate de operator de date cu caracter personal; „Compania”).

Această declarație de confidențialitate se aplică datelor cu caracter personal colectate de compania noastră în legătură cu serviciile și produsele pe care le oferim.

Această declarație de confidențialitate se aplică și conținutului de marketing direct, inclusiv ofertelor și reclamelor pentru produsele și serviciile Companiei unde noi (sau un furnizor de servicii care acționează în numele nostru) te trimitem pe site-uri web, platforme și aplicații terță parte pe baza informațiilor despre modul în care utilizezi site-ul web. Aceste site-uri web terță parte au, în general, propriile Declarații de confidențialitate și Termeni și condiții. Te încurajăm să le citești înainte de a utiliza aceste site-uri web.


2. Ce date cu caracter personal sunt colectate?

Date cu caracter personal înseamnă orice informație care poate fi utilizată pentru a identifica direct sau indirect o anumită persoană. Această definiție include datele cu caracter personal colectate offline prin intermediul campaniilor de marketing direct, serviciilor de marketing, market research, servicii de testări și evaluări psihologice și prin intermediul site-urilor web.

Este posibil să ți se solicite să furnizezi datele tale cu caracter personal atunci când ne contactezi. De asemenea, putem combina aceste informații cu altele pentru a ne îmbunătăți produsele, serviciile, conținutul și reclamele.

Nu ai obligația să furnizezi Companiei datele cu caracter personal pe care le solicităm, dar dacă alegi să procedezi astfel, este posibil să nu îți putem furniza produsele sau serviciile noastre, fie o calitate superioară a serviciului, fie să îți răspundem la întrebări despre produsele și serviciile noastre.

2.1. Modalități prin care colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Putem colecta date cu caracter personal dintr-o varietate de surse.

Acestea includ:

datele cu caracter personal pe care ni le oferi direct, pe bază de consimțământ. Colectăm date despre modul în care utilizezi serviciile și produsele noastre, cum ar fi tipurile de conținut pe care le vizualizezi sau cu care te conectezi. De asemenea, colectăm datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi atunci când te înregistrezi cu un cont pentru a beneficia de serviciile noastre sau atunci când participi la proiectele noastre (de exemplu, dar fără a se limita la studii de piață, testări etc). În acest sens, este posibil să solicităm date cu caracter personal, cum ar fi numele, sexul, data nașterii, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numărul de telefon, precum și date cu caracter sensibil.

datele cu caracter personal pe care le colectăm automat. De asemenea, primim și stocăm anumite tipuri de date cu caracter personal ori de câte ori interacționezi cu noi online. De exemplu, utilizăm module pentru a obține date cu caracter personal atunci când browserul tău accesează site-ul web sau reclamele noastre. Datele tale cu caracter personal sunt, de asemenea, colectate atunci când efectuezi căutări, cumperi, postezi, participi la un concurs sau la un chestionar sau atunci când comunici cu echipele noastre de asistență pentru clienți. Exemple de tipuri de date cu caracter personal pe care le colectăm includ: adresa IP, ID-ul dispozitivului, date despre locație, informații despre computer și conexiune, cum ar fi tipul și versiunea browserului, setarea fusului orar, tipuri și versiuni de conectare ale browserului, istoricul cumpărăturilor. În timpul navigării pe site-ul Companiei, putem utiliza, de asemenea, instrumente software pentru măsurarea și colectarea informațiilor despre sesiune, inclusiv timpii de reacție ai paginii, erorile de descărcare, durata vizitelor pe anumite pagini, informații despre interacțiunea paginii și metodele utilizate pentru a parcurge pagina. De asemenea, este posibil să colectăm informații tehnice pentru a ne ajuta să îți identificăm dispozitivul pentru prevenirea fraudelor și pentru diagnosticare.

datele cu caracter personal pe care le colectăm din alte surse. Putem colecta date cu caracter personal din surse publice sau din alte surse, inclusiv de la partenerii noștri de încredere și terțe părți, ca de exemplu atunci când utilizezi funcționalitatea „Like” pe Facebook. În astfel de cazuri partenerii noștri vor obține acordul tău expres pentru a proceda la astfel de operațiuni de transfer.


3. În ce scop utilizăm datele tale?

Colectăm, procesăm și dezvăluim datele tale cu caracter personal numai în scopuri specifice și limitate. De exemplu, pentru a procesa plățile, pentru a evalua și gestiona orice reclamații, pentru a dezvolta și îmbunătăți serviciile, metodele de comunicare și funcționalitatea site-ului nostru web, pentru a-ți oferi produse personalizate, comunicații și publicitate orientată, cât și recomandări de servicii.

De asemenea, creăm profiluri analizând informațiile despre comportamentul tău de navigare, căutările și cumpărăturile efectuate și interacțiunile cu comunicările mărcii noastre construind segmente (creând grupuri care au anumite caracteristici comune) și plasând datele tale cu caracter personal într-unul sau mai multe segmente. Colectăm, procesăm și dezvăluim datele tale cu caracter personal în scopuri variate, ca de exemplu:

  • Pentru a-ți procesa plățile, dacă achiziționezi produsele noastre, pentru a-ți putea furniza starea comenzii, pentru a te ajuta cu întrebările, cererile și pentru a evalua toate reclamațiile;
  • Pentru a participa la serviciile oferite de Companie (fie că aceste servicii iau forma studiilor de piață, a testărilor și evaluărilor psihologice/profesionale etc.);
  • Pentru a procesa comenzile tale de produse, indiferent de forma în care acestea sunt oferite (vânzări online, telefonice etc.);
  • Pentru a procesa și a răspunde solicitărilor tale sau pentru a te contacta în vederea răspunsului la întrebări și/sau solicitări;
  • Pentru a dezvolta și îmbunătăți produsele, serviciile, metodele de comunicare și funcționalitatea site-ului nostru web;
  • Pentru concursurile sau promoțiile la care participi;
  • Pentru a-ți comunica informații și pentru a-ți gestiona înregistrarea și/sau abonamentul la buletinul nostru informativ sau alte comunicări;
  • Pentru a gestiona nevoile noastre zilnice de afaceri în ceea ce privește participarea ta la concursurile, tombolele sau activitățile și solicitările noastre promoționale;
  • Pentru a autentifica identitatea persoanelor care ne contactează prin telefon, mijloace electronice sau alte metode;
  • Pentru instruire internă și asigurarea calității;
  • Pentru a înțelege și a evalua interesele, dorințele și nevoile în schimbare ale consumatorilor, pentru a îmbunătăți site-ul web, produsele și serviciile noastre curente și/sau pentru a dezvolta noi produse și servicii; și
  • Pentru a furniza produse personalizate, comunicații și reclamă orientată, precum și recomandări de produse pentru tine.

Atunci când colectăm și folosim datele tale cu caracter personal în scopurile menționate mai sus sau în alte scopuri, te vom informa înainte sau în momentul colectării.

După caz, îți vom solicita acordul pentru a procesa datele cu caracter personal. Dacă ți-ai dat acordul pentru activitățile de procesare, ai dreptul să ți-l retragi în orice moment.

Procesăm datele tale cu caracter personal pentru a realiza un contract din care faci sau vei face parte. De exemplu, trebuie să procesăm datele tale cu caracter personal pentru a livra un produs sau un serviciu pe care l-ai achiziționat.

De asemenea, procesăm datele tale cu caracter personal atunci când avem o obligație legală (de exemplu: obligații fiscale sau referitoare la asigurările sociale) pentru a efectua o astfel de procesare.


4. Cui vor fi comunicate informațiile?

Compania comunică datele tale cu caracter personal intern și anumitor terțe părți selectate în următoarele situații:

Furnizori de servicii de terță parte. Pentru a-ți satisface cererile, a răspunde la solicitări, satisface comenzile, onora cupoane, pentru a-ți permite să participi la tombole sau pentru a face diferite alte funcții, servicii și materiale disponibile pe site-ul nostru web, comunicăm datele tale cu caracter personal furnizorilor de servicii terță parte care îndeplinesc funcții în numele nostru, cum ar fi companiile care: găzduiesc sau operează site-urile web [My Server Media SRL], procesează plăți [Stripe, Inc.], analizează date, furnizează servicii clienților, servicii poștale sau de livrare [FAN Courier Express SRL] și sponsori sau alte terțe părți care participă sau administrează promoțiile noastre. Aceștia au acces la datele cu caracter personal necesare pentru a-și îndeplini funcțiile, dar nu le pot folosi în alte scopuri. Mai mult, aceștia trebuie să proceseze aceste date cu caracter personal în conformitate cu prezenta Declarație de confidențialitate și în conformitate cu legile și reglementările aplicabile privind protecția datelor.

Comunicarea legală. Putem transfera și comunica datele tale cu caracter personal unor terțe părți:

  • Pentru a ne conforma cu o obligație legală;
  • Când credem cu bună credință că este necesar conform unei legi aplicabile;
  • La cererea autorităților guvernamentale care efectuează o anchetă;
  • Pentru a verifica sau a impune „Termenii de utilizare” sau alte politici aplicabile;
  • Pentru a detecta sau proteja împotriva fraudelor sau a oricăror vulnerabilități tehnice sau de securitate;
  • Pentru a răspunde unei situații de urgență; sau altfel
  • Pentru a proteja drepturile, proprietatea, siguranța sau securitatea terțelor părți, a vizitatorilor site-ului web al companiei sau a publicului.


5. Cum îți protejăm datele cu caracter personal?

Compania ia în serios siguranța datelor tale cu caracter personal. Depunem toate eforturile pentru a-ți proteja datele cu caracter personal de abuz, interferențe, pierdere, acces neautorizat, modificare sau divulgare.

Măsurile noastre includ implementarea unor controale de acces adecvate, investind în cele mai recente modalități de securitate a informațiilor pentru a proteja mediile IT pe care le deținem și pentru a asigura criptarea, pseudonimizarea și anonimizarea datelor cu caracter personal ori de câte ori este posibil.

Accesul la datele tale cu caracter personal este permis numai în rândul angajaților și agenților noștri, pe baza unei necesități de cunoaștere și sub rezerva unor obligații stricte de confidențialitate contractuală atunci când sunt procesate de terțe părți.


6. Cât timp păstrăm datele tale cu caracter personal?

Vom păstra datele tale cu caracter personal atâta timp cât avem nevoie de ele în scopul pentru care sunt procesate. De exemplu, dacă efectuezi o achiziție online de la noi, vom păstra datele referitoare la achiziția ta, astfel încât să putem efectua contractul specific pe care l-ai încheiat și apoi vom păstra datele cu caracter personal pe o perioadă care ne permite să gestionăm sau să răspundem oricăror reclamații, întrebări sau preocupări legate de achiziție.

Datele tale pot fi, de asemenea, păstrate astfel încât să putem continua să îți îmbunătățim experiența și să ne asigurăm că primești orice recompense de loialitate care ți se cuvin.

Păstrăm datele identificabile pe care le colectăm direct în scopurile vizate cât mai puțin timp posibil, după care luăm măsuri pentru a le șterge definitiv.

Vom revizui în mod activ datele cu caracter personal pe care le deținem și le vom șterge în siguranță sau, în unele cazuri, le vom anonimiza, atunci când nu mai există o nevoie legală, de afaceri sau de consum.


7. Cum ne contactezi?

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la precizările de Confidențialitate sau la prelucrarea datelor cu caracter personal de către Companie sau dacă dorești să faci o sesizare cu privire la o posibilă încălcare a legilor locale privind confidențialitatea, te rugăm să ne trimiți un mesaj la adresa de email [email protected] sau o solicitare completând pe site-ul nostru formularul Contact.

Când primim o întrebare cu privire la confidențialitate sau o solicitare de acces, ne vom ocupa de soluționarea ei prin intermediul membrilor echipei noastre cu aceste atribuții. În funcție de gradul de complexitate al problemei tale, este posibil să îți solicităm mai multe informații. Toate solicitările tale primesc un răspuns. Dacă răspunsurile primite nu sunt satisfăcătoare, poți trimite o sesizare autorității de supraveghere ANSPDPC.


8. Cum actualizăm prezenta declarație?

Vom actualiza prezenta Declarație de confidențialitate atunci când este necesar pentru a reflecta feedbackul clienților și modificările produselor și serviciilor noastre.

Când vom posta modificări la aceste precizări, vom revizui data „Ultimei actualizări” din partea de jos a acestor precizări.

Dacă modificările sunt semnificative, vom furniza o declarație mai evidentă (inclusiv, pentru anumite servicii, notificare prin e-mail cu privire la Declarația de confidențialitate).

Vom păstra, de asemenea, versiunile anterioare ale prezentei Declarații de confidențialitate într-o arhivă pentru a putea fi consultate.

Nu îți vom reduce drepturile în conformitate cu prezenta Declarație de confidențialitate fără acordul tău.

 


Articolul a fost actualizat ultima oară pe data de 03.02.2021

Ai nevoie de mai multe informații?

Ești interesat de anumite produse și îți este necesară descrierea procedurii de achiziție?
Un membru al echipei TestCentral te va ghida, oferindu-ți toate detaliile de care ai nevoie.

Member of the
Giunti Psychometrics International Group

Associate Member of the
European Test Publishers Group

Affiliate Member of
International Test Commission

SUS