PINK MONDAY este aproape. Până atunci fă-ți cont de utilizator pe site ca să poți comanda ușor produsele dorite.

În ziua campaniei reducerile vor fi afișate pe site, în secțiunea Prețuri. Tocmai de aceea te încurajăm să verifici din timp stadiul contului tău de utilizator. 

🛒 1) Spre exemplu, dacă deții deja anumite licențe de test ar fi bine să încerci să îți accesezi contul de utilizator corespunzător creat deja pe adresa de email pe care ne-ai furnizat-o la achiziție și să verifici că aceste licențe se regăsesc în contul tău. Această operațiune îți va asigura continuitate în istoricul de cumpărături, permițându-ți să economisești (căci vei putea cumpăra direct produsele consumabile pentru licențele de test pe care le posezi deja). Te rugăm ca în acest caz să actualizezi și datele beneficiarilor din setările contului, confirmând apoi mesajul de validare primit pe email. Vei putea efectua o comandă exclusiv în baza unui cont, a unui client și a unui beneficiar pe numele căruia să fie emisă licența.

🛒 2) În cazul în care ești client nou, crează-ți cont și verifică-ți cu atenție căsuța de email pentru a confirma crearea contului, cât și validarea beneficiarului.

În ambele cazuri, urmează îndeaproape instrucțiunile pe care ți le-am pregătit aici.


Articolul a fost actualizat ultima oară pe data de 25.10.2023

Ai nevoie de mai multe informații?

Ești interesat de anumite produse și îți este necesară descrierea procedurii de achiziție?
Un membru al echipei TestCentral te va ghida, oferindu-ți toate detaliile de care ai nevoie.

Member of the
Giunti Psychometrics International Group

Associate Member of the
European Test Publishers Group

Affiliate Member of
International Test Commission

SUS