Fiindcă sărbătorim un secol întreg de Rorschach®, suntem bucuroși să vă prezentăm Ediția Centenar a Testului Rorschach®, lansată pentru prima dată cu ocazia Congresului Centenarului Rorschach®, care a avut loc la Geneva, în perioada 11-15 iulie 2022.

Ediția Centenar este publicată în număr limitat și numerotat (0–999) și ambalată într-o husă atractivă, în relief (embosată), cu textură similară țesăturii de in. Ea include cele trei componente menționate mai jos. Pentru o prezentare video vă rugăm să vizionați clipul de mai jos pus la dispoziție de către Hogrefe Publishing Group

🛒Poți comanda Ediția Centenar pe 👉pagina testului RORSCHACH®,👈 adăugând produsul corespunzător în coș. Acest articol este disponibil exclusiv prin precomandă.


PLANȘELE ORIGINALE CERTIFICATE ISR. Planșele incluse în kitul de testare CENTENAR RORSCHACH® sunt unicele autorizate de către International Society of the Rorschach and Projective Methods (ISR). Acestea sunt produse exclusiv de către partenerul nostru Hogrefe AG, Elveția (anterior cunoscut ca Editorul Hans Huber), fiind singurele a căror imprimare respectă standardele autorului. Utilizatorii experimentați recunosc modul în care planșele sunt colorate și gradul lor de umbrire, cât și importanța lor în asigurarea consistenței și constanței de-a lungul decadelor de administrare a testului, contribuind semnificativ la fidelitatea, validitatea și reputația pe termen lung a testului. 

NOUA TRADUCERE ÎN ENGLEZĂ A CĂRȚII PSIHODIAGNOSTIC A LUI HERMAN RORSCHACH. Această ediție complet nou tradusă și adnotată a unicului volumul publicat vreodată de Hermann Rorschach ilustrează empirismul și flexibilitatea largă a gândirii sale. De asemenea, include prezentările de caz privind noi dezvoltări ale testului pe care autorul le-a oferit Societății Psihoanalitice Elvețiene în 1922.

ACCES ONLINE LA EDIȚIA ANIVERSARĂ A RORSCHACHIANA. Această ediție specială a revistei oficiale a ISR oferă actualizarea White Paper-ului aparținând Societății de Evaluare a Personalității, publicat în 2005. Aceasta adresează tema: ”Ce ne spune literatura stiințifică din 2005 până în prezent despre fidelitatea și validitatea RORSCHACH® ca instrument de evaluare a personalității?”. Iar aici puteți citi un articol de tipul Q&A despre acest număr special. Articolul este în limba engleză și îi are ca protagoniști pe Editorul Dr. Kari Carstairs și Editorul-in-Chief Dr. Filippo Aschieri.


Articolul a fost actualizat ultima oară pe data de 06.09.2022

Ai nevoie de mai multe informații?

Ești interesat de anumite produse și îți este necesară descrierea procedurii de achiziție?
Un membru al echipei TestCentral te va ghida, oferindu-ți toate detaliile de care ai nevoie.

Member of the
Giunti Psychometrics International Group

Associate Member of the
European Test Publishers Group

Affiliate Member of
International Test Commission

SUS