🎄 Iată ce ți-a adus anul 2021 la TestCentral ⛄

Vrem în primul rând să îți mulțumim! Încrederea pe care ne-o acorzi ne inspiră să devenim mai buni și îți suntem profund recunoscători pentru acest lucru. Anul care se încheie a fost presărat cu numeroase reușite, dar și cu suficiente provocări, și nutrim speranța că eforturile noastre au fost pe măsura așteptărilor tale.

În cele ce urmează, iată o recapitulare asupra evenimentelor care au marcat anul 2021 la TestCentral, însoțite de reduceri-cadou.


✨În martie, am întregit familia de probe de lucru AZUBI® adăugând componenta destinată evaluării ocupațiilor de birou și comerciale. Ne-a bucurat entuziasmul cu care PLIV-BC a fost întâmpinat în ariile de orientare și reconversie profesională și dorim să încurajăm utilizarea acestui instrument și în dezvoltarea și identificarea potențialului aptitudinal. 

🎁 Primești 29% reducere la achiziția oricărui kit PLIV-BC Forma A/B 10x (scorare manuală, preț final 875 lei, reducere și taxe incluse).


✨În aprilie, am spus bun venit celei mai recente ediții a consacratului inventar al intereselor vocaționale, Self Directed Search®, elaborat de prof. John Holland, îndrăgitul SDS® 5. Pe baza unui set de peste 250 de itemi, chestionarul te ajută să găsești potrivirea realistă dintre interesele persoanei și visele și aspirațiile ei, punându-te în contact cu ocupația care să îi ofere cea mai mare cantitate de satisfacție. 

🎁 Primești 29% reducere la achiziția oricărui kit SDS 5 10x (scorare online, preț final 935 lei, reducere și taxe incluse).



✨În mai, am introdus pe piața din România primul instrument științific dedicat identificării, monitorizării și terapiei dislexiei și a disortografiei, Bateria pentru Evaluarea Dislexiei și a Disortografiei de Dezvoltare – 2 (DDE®-2).

🎁 Primești livrare gratuită la achiziția oricărui kit DDE-2 10x (scorare manuală, preț final 620 lei, livrare și taxe incluse).



✨În august, ți-am pus la dispoziție, SRP 4™, primul instrument de autoevaluare a psihopatiei dezvoltat pe baza standardului de aur Psychopathy Checklist–Revised™ (PCL–R™). Acesta identifică tendințele psihopatice de personalitate, reflectând pe de-o parte caracterul duplicitar, duritatea, lipsa empatiei și a remușcării, iar pe de alta, instabilitatea, impulsivitatea și predispoziția către comportamente violente, deviante și infracționale.

🎁 Primești 29% la achiziția oricărui kit SRP-4 Forma L/S 10x (scorare online, preț final 430 lei, reducere și taxe incluse).



✨În noiembrie, am lansat Testele de citire MT-2 pentru școala primară, un proiect complementar DDE-2, menit să intensifice eforturile de cercetare, evaluare și intervenție logopedică și educațională oferite persoanelor cu TSI.

🎁 Primești 20% la achiziția oricărui kit MT-2 Clasa I/II/III/IV/V 10x (scorare manuală, preț variabil în funcție de clasă 560-870 lei, reducere și taxe incluse).


✨În iunie, două cursuri noi s-au alăturat portofoliului TestCentral, fiecare recompensat cu 20 credite din partea CPR. Testarea Standardizată în Consilierea în Carieră (TSCC) este cursul ideal în asigurarea succesului în procesele de consiliere în carieră. Accentul cade pe eficientizarea demersului de consiliere și anticiparea comportamentelor viitoare pe baza evaluării de auto-cunoaștere, prin prezicerea alegerilor ocupaționale care generează performanță și satisfacție în muncă. TSCC este compus din 7 module și perfect pentru a ghida cursantul în însușirea abilităților relevante pentru reușita ședințelor vocaționale. Dragoș Iliescu, PhD și Steluța Peleașă, MSc și-au unit forțele pentru ca tu să poți urma calea cea mai scurtă către triumf.

🎁 Primești 15% la achiziția oricărui TSCC (curs online/1 persoană, preț final 765 lei, reducere și taxe incluse).

Dream Management: știința realizării obiectivelor și aspirațiilor este cursul pe care să îl parcurgi dacă ai aspirații personale pe care vrei să le realizezi sau clienți și alți oameni în jur pe care vrei să îi ajuți să fie în contact cu visurile lor și să le îndeplinească. Nu cu suferință și sacrificiu, ci dimpotrivă, cu plăcere și bucurie. Cursul Dream Management este compus din 6 module, iar fiindcă este centrat pe folosirea unor metode științifice prietenoase cu creierul, vei învăța doar ceea ce știința a dovedit că funcționează. Mirela Oprea, PhD, fondatoarea comunității de Dream Management din România, psiholog, doctor în dezvoltare și specialist în schimbarea comportamentului uman și Dragoș Iliescu, PhD, profesor universitar în cadrul FPSE - UNIBUC și președinte al Diviziei de Testare al IAAP, îți vor ghida călătoria către împlinire.

🎁 Primești 15% la achiziția oricărui DM (curs online/1 persoană, preț final 765 lei, reducere și taxe incluse).

Fundamentele Parenting Coordination - FPC se desfășoară sub supervizarea prof. Debra K. Carter, PhD, cu o durată de 21 de ore, pe parcursul a șapte zile. Parenting Coordination (Coordonarea parentală, PC) este un proces de soluționare a disputelor centrat pe copil și care se adresează familiilor cu copii care sunt separate sau au trecut prin divorț și continuă să aibă un conflict nerezolvat. Este un proces care include coaching, educație, construirea consensului, managementul de caz și, atunci când este permis, luarea de decizii. Acest curs este pentru profesioniștii care doresc să devină coordonatori parentali (PC) și să lucreze cu familii în care sunt prezente conflicte mari. 

🎁 Primești 13% la achiziția FPC (curs online/1 persoană, preț final 650 lei, reducere și taxe incluse).

/test/fundamentele-parenting-coordination-fpc

Eye Movement Desensitization and Reprocessing - EMDR22 este o specializare în EMDR, pe parcursul a 10 zile de curs, totalizând 29 de ore de practică alături de Jennifer Sweeton, Steven Marcus și Megan Howard, pe trei teme alese: EMDR în tratamentul traumei, EMDR în tratamentul insomniei și EMDR virtual: un ghid pentru furnizarea EMDR în regim de telepractică.

🎁 Primești 10% la achiziția EMDR (curs online/1 persoană, preț final 900 lei, reducere și taxe incluse).



Articolul a fost actualizat ultima oară pe data de 17.12.2021. Pentru toate comenzile plasate în perioada 20.12.2021-14.01.2022, documentele de achiziție vor fi transmise începând cu 14.01.2022, iar produsele corespondente vor fi livrate începând cu 17.01.2022.

Ai nevoie de mai multe informații?

Ești interesat de anumite produse și îți este necesară descrierea procedurii de achiziție?
Un membru al echipei TestCentral te va ghida, oferindu-ți toate detaliile de care ai nevoie.

Member of the
Giunti Psychometrics International Group

Associate Member of the
European Test Publishers Group

Affiliate Member of
International Test Commission

SUS