Feedbackul tău valorează 5 stele - spune-ne cum te simți în relația cu noi

TestCentral este editorul preferat de teste psihologice științifice din România și datorită contribuției tale. Suntem bucuroși că ne ești alături, alegând mereu să te însoțim în activitățile tale! Fiecare pas pe care îl facem împreună ne ajută să ne îmbunățim relația și să construim împreună, treptat, o lume mai bună. Eforturile noastre trebuie să fie constante și orientate cu perseverență către direcția stabilită: aceea de a schimba viețile persoanelor în bine. Tocmai de aceea, experiența și reacția ta în raport cu produsele TestCentral utilizate este poate cel mai important punct de legătură dintre progresul științific și efectele sale în practică.

În acest spirit, ne dorim să deschidem și mai mult comunicarea cu tine și te invităm să ne împărtășești, de fiecare dată când simți nevoia, detaliile interacțiunii tale cu instrumentele, cursurile, volumele și materialele TestCentral. Comentariile tale obiective vor servi ca bază de optimizare a serviciilor pe care ți le oferim, permițându-ți totodată să-ți exprimi liber atât sugestiile, cât și nemulțumirile. 

TestCentral_feedback_valoros

Pentru a realiza acest obiectiv lucrăm la funcția Review, care va fi în curând disponibilă pe pagina fiecărui produs și permanentizăm Formularul de feedback pe care l-ai putut încerca în luna decembrie 2020. Cu această ocazie, dorim să le mulțumim tuturor celor care și-au luat din timpul lor pentru a ne oferi feedback. Am apreciat dedicarea și meticulozitatea cu care au răspuns întrebărilor și îi asigurăm pe această cale că vom include îndemnurile lor între priorități. 

Conform extragerii (care a avut loc ieri, 20.01.2021) câștigătorii voucherului de cumpărături TestCentral în valoare de 100 EURO, TVA inclus, sunt: 

  • HOIDRAG Traian (câștigător al sesiunii din decembrie 2020) 
  • POPESCU Teodora Liana (câștigătoare a sesiunii din cadrul conferinței ”ADHD de la copil la adult 2020”).

Felicitări celor doi norocoși, dar și tuturor celorlalți participanți! Dacă și tu îți dorești să ne oferi mai multă lumină asupra modului în care interacționezi cu noi, completează formularul aici. Mai mult, dacă ne lași datele de contact la finalul completării, intri automat în tragerea la sorți pentru anul 2021. Ultima zi în care poți completa pentru aceasta este 31 decembrie 2021. 

A scris Camelia Ionescu, M.A. Psychologist, Marketing Specialist @TestCentral 


Articolul a fost actualizat ultima oară pe data de 21.01.2021

Ai nevoie de mai multe informații?

Ești interesat de anumite produse și îți este necesară descrierea procedurii de achiziție?
Un membru al echipei TestCentral te va ghida, oferindu-ți toate detaliile de care ai nevoie.

Member of the
Giunti Psychometrics International Group

Associate Member of the
European Test Publishers Group

Affiliate Member of
International Test Commission

SUS