Urări din partea echipei TestCentral

27/04/2016

Sărbători minunate să ai!

Te avertizăm că în cele ce urmează ne străduim să îți trimitem un mesaj inedit - în limita priceperii specialistului de marketing care îl compune in fiecare an, de o bună bucată de vreme. Sperăm că urările incluse te vor plictisi cât mai puțin, iar dacă mesajul cumva chiar îți place te rugăm să trimiți zâmbetul tău întregii echipe TestCentral pe adresa [email protected]. Dacă nu iese cum trebuie, ba mai mult, te apucă și un căscat cronic de la atâta ”lumină și liniște pascală”, nu-l ierta pe tristul care-a scris asemenea oroare. Fă-l să sufere, trimițându-i feedbackul tău.

Adevărul este că noi i-am testat nivelul creativității cu ajutorul Barron Welsh Art Scale și am fost surprinși de scorul mare obținut la Origence. Uneori însă simțim că această deschidere la experiență, seamănă mai degrabă cu opoziția vehementă în fața oricărui tip de abordare tradițională. Iată cum insistă, chiar și acum, să continue cu acest aperitiv literar, deși e limpede că nu are stofă de poet. Deja începem să credem că de la screeningul abilităților non-verbale, ar trebui să trecem la o evaluare clinică, direct cu MMPI-2 pentru a testa ipoteze mai grave.

Noi voiam doar să îți transmitem cele mai bune gânduri; cu prilejul Paștelui ni te închipuim într-o atmosferă festivă, dar totodată relaxantă, petrecând timp de calitate alături de cei dragi și bucurându-vă împreună de plăcerile simple ale vieții. Exercițiul nostru de imaginație poate fi extins adăugându-se după gust, vremea bună, însorită, bucatele aromate, activitățile antrenante și conversațiile lungi în noapte. Pentru fiecare clipă veselă, zâmbește de două ori.

Aaah, și mai este ceva, în perioada de 28 aprilie - 2 mai 2016 echipa TestCentral nu se va afla la birou, însă va răspunde solicitărilor tale începând cu ziua de marți.