Proba de lucru pentru inteligenta vocationala!

09/10/2015

Cel mai proaspat instrument din portofoliul TestCentral combina standardele stiintifice - cu care echipa noastra te-a obisnuit deja - cu utilitatea constientizarii nivelului de inteligenta vocationala. Masurand aspecte ale inteligentei relevante pentru predictia succesului, dar prezentandu-se ca o proba de lucru, PLIV-TH beneficiaza de o acceptare excelenta in comparatie cu testele de inteligenta, fata de care publicul manifesta deseori o reticenta ”precauta”. Kitul promotional PLIV-TH este disponibil pana la 15 Noiembrie 2015 la doar 995 de lei, taxe si transport inclus.

Daca valorile ridicate ale validitatii de aspect si sociale nu te-au convins inca, trebuie sa afli si ca PLIV-TH ofera o abordare completa, normata, cu scoruri obiective si sustinuta riguros din punct de vedere psihometric.

Proba se adreseaza persoanelor cu varsta peste 13 ani care activeaza, fie doresc sa activeze in profesiile din domeniul tehnic si al meseriilor bazate pe munca manuala. Deoarece profesiile vizate corespund tipului realist de orientare in cariera conform teoriei lui Holland(1985), PLIV-TH are utilitate si in orientarea profesionala. 

Structura PLIV-TH

Structura sa include cinci sarcini, care verifica patru domenii de competenta:

(1) Scala Abilitati spatiale este masurata cu ajutorul sarcinilor: Confectionarea figurilor din tabla (CFT) si Sortarea pieselor din lemn (SPL)

(2) Scala Abilitatea de calcul prin sarcina: Calcularea planurilor pentru locuinte (CPL)

(3) Scala Intelegere tehnica prin sarcina: Rezolvarea problemelor tehnice (RPT)

(4) Scala Cunostinte de ortografie: prin sarcina Corectarea raportului (CR)

(5) Este evaluata, de asemenea valoarea totala a performantei pentru fiecare persoana evaluata.

Vizualizeaza sarcini demonstrative aici.