Pink Monday 2014

05/11/2014

Ești un coleg minunat și nu am mai avut răbdare să așteptăm sărbătorile de Crăciun ca să ți-o spunem. Chiar dacă nu amintim asta deseori, trebuie să reții că îți apreciem străduința și dorința de performanță și... sperăm că o transmitem vizibil prin intermediul calității portofoliului TestCentral. 

Chiar daca nu amintim asta deseori, trebuie sa retii ca iti apreciem straduinta si dorinta de performanta si... speram ca o transmitem vizibil prin intermediul calitatii portofoliului TestCentral.

Pentru ca impreuna contribuim la evolutia bunei practici in psihologia romana, suntem incantati ca o zi din an sa ne fie prilej suplimentar de recunostinta. Asadar noteaza in calendar, in agenda, mazgaleste un memo sau scrie rapid pe marginea notitelor: 24 Noiembrie 2014 este cea de-a doua editie a PINK MONDAY!!!

Mai explicit, se serbeaza cu reducere de 43% la majoritatea testelor dintre cele peste 80. Exceptie fac doar: ADOS, CPI, JVIS, MMSE-2, SCENOTEST, SDS, SON-R si PEP-3.

Pentru facilitarea procesului de achizitie iti recomandam sa intri deja in contact cu echipa TestCentral pentru a-ti contura o oferta personalizata si a afla ce este cel mai potrivit pentru tine. Eventual, poti configura deja factura proforma cu produsele dorite, astfel incat de PINK MONDAY sa nu fii nevoit sa astepti la coada virtuala. Alături vei regăsi câteva informații utile în vederea achiziției.
 

Toate prețurile afișate pe site sunt întregi. Reducerea în valoare de 43% se aplică doar în ziua de 24 Noiembrie 2014, însă poți configura de pe acum o ofertă specifică. Pentru a înțelege mai bine fenomenul poți vizualiza exemplul de mai jos:

- Kitul MLQ (scorare online) în valoare de 266.42 EUR, TVA inclus și conținând: Manualul MLQ (1 buc), Supliment teoretic al manualului MLQ (1 buc), Punct online pentru administrarea/scorarea MLQ (10 buc), Caiet de autoevaluare MLQ pentru leaderi (10 buc) va putea fi achiziționat de PINK MONDAY la prețul de 151.80 EUR, TVA inclus.

Îți recomandăm următoarea modalitate de achiziție:

  • gândește-te bine la scopul evaluărilor pe care dorești să le realizezi în viitor;
  • ține cont de următoarele aspecte: domeniul general de evaluare (psihologie clinică, psihologia resurselor umane etc), populația vizată (adulți, copii, seniori etc), caracteristicile specifice (diferențe individuale, cazuri clinice, gradul de alfabetizare etc.);
  • caută pe site sau telefonează-ne pentru a vedea împreună care produs se potrivește mai bine nevoilor tale profesionale (ar trebui să iei în considerare: paradigma teoretică, numărul de itemi, durata de administrare etc.);
  • lasă datele tale de contact consultantului TestCentral și vei primi pe email oferta specifică care îți va permite să vizualizezi exact configurația produs x preț. Până la data de 24 Noiembrie 2014, o poți modifica în cazul în care vrei să adaugi sau să renunți la ceva;
  • în data de 24 Noiembrie, va fi nevoie să confirmi telefonic comanda și vei primi în cel mai scurt timp posibil factura proformă, contractul la adresa de email furnizată.
  • urmează instrucțiunile din email: va fi necesar să achiți și să ne trimiți dovada plății și contractul; 
  • vei primi coletul cu instrumentele comandate la adresa dorită;
  • utilizează-le cu succes!