O lume în schimbare - ține pasul!

18/09/2014

De ce sa nu castigi mai mult? Studiile efectuate recent au indicat inteligenta emotionala (IE) ca dimensiunea cu cel mai mare impact pentru succesul imediat si pe termen lung al unei companii (D. Goleman, 1998, Working with emotional intelligence. New York: Bantam Books). 

Îți predăm semințele prosperității pentru afacerea ta

Doar presară încredere în această nouă formă de parteneriat și e gata!

Atunci ce-ar fi daca ai incerca astazi ceva nou in cadrul cabinetului tau si ai vindeca succesul unor companii? In documentele atasate, iti facem cunoscuta cea mai accesibila oportunitate de optimizare a serviciilor pe care le oferi. Adauga propriul tau atelier de Mastering Emotional Intelligence (MEI); functioneaza si iti va aduce recunoasterea imediata pe plan profesional. Noi te sustinem cu rezultatul a peste 17 ani de cercetare la nivel global in domeniul evaluarii inteligentei socio-emotionale, Emotional Quotient Inventory (EQ-i).

Cele mai versatile instrumente de evaluare IE sunt gata să lucreze pentru tine!

Și pentru că la TestCentral, contribuim de peste zece ani la protejarea, creșterea și dezvoltarea modalităților profesioniste de evaluare a resursei umane, îți oferim ocazia unei colaborări științifice: cele mai versatile instrumente de evaluare ale acestui concept sunt gata să lucreze pentru tine.

Motivația implementării IE

Pentru ca tu să identifici leaderul/angajatul bun sau pentru ca tu să dezvolți anumite competențe, trebuie să găsești persoana potrivită, nu doar un chip convenabil. Aptitudinile și competențele persoanei pot furniza elemente esențiale ale succesului în afaceri, dar nu îți sunt suficiente.

Raționamentul uzual bazat pe educație, experiență, recomandări sau titluri oficiale se dovedește de cele mai multe ori evaziv sau futil. Contrar percepției generale, gestionarea unor active atât de complexe nu surprinde predictiv perfomanța umană.

Astfel, într-un mediu organizațional caracterizat de instabilitate devine imperativă evaluarea IE. Implementarea unor programe bazate pe IE și includerea lor în mecanica de personal, în procese precum recrutare și selecție, training și formare, talent management va crește profitabilitatea deciziei și îți va asigura scăderea drastică a costurilor rezultate din pierderi. 

Cum funcționează?

Dacă faci parte din echipa de HR, răspunsul la întrebarea ”Funcționează?” adresată înainte de aprobarea bugetului, îl găsești chiar aici. Este vorba despre 9 studii de caz distincte, realizate de publisherul internațional al instrumentului, MHS, care dovedesc că investiția în EQI, aduce Return On Investement.

Îți oferim chiar acum succesul afacerii tale… îl vrei?

 

O să fii tentat să spui …”Bine, bine, dar ce ascundeți în spatele unei vești așa bune?”.

Ce e minunat la acest nou tip de parteneriat este că e real. Nici urmă de poveste, nicio picătură de legendă. E pe bune! Doar citește…

Totul începe cu o înțelegere clară a avantajelor de care vei beneficia în fața competitorilor tăi. Iar, în calitate de consultant, publisher și distribuitor românesc de teste psihologice consacrate internațional, îți oferim argumente susținute de studii științifice, nu doar vorbe. 

Selecție, onboarding și politică de succesiune

Utilizează IE în conjuncție cu criteriile de evaluare (experiență, calificare, rezultatele interviului), iar interpretarea corectă a scorurilor obținute îți va oferi rezultate predictive fără precedent.

  • vei afla pe cine e bine să fie angajat și pe cine este indicat pentru promovare,
  • vei lua decizii care să garanteze succesul companiei beneficiare,
  • vei trasa sarcinile potrivite angajaților care le-ar rezolva cel mai eficient,
  • vei încărca cu obiectivitate și consistență deciziile pentru planificarea succesiunii pe pozițiile de leadership.

Dezvoltare

Privește conceptual IE ca pe o abilitate elastică. Cei cărora le lipsește o pot dezvolta; cei care o dețin o pot optimiza. Testele IE ale TestCentral identifică punctele forte și zonele care pot fi consolidate cu ajutorul training-ului și coaching-ului. Indiferent de nivelul organizației la care se află, de la junior la senior, membrii echipei beneficiare își pot îmbunătăți abilitățile IE, în timp ce conducerea va observa creșterea randamentului și a productivității, dar și a stării lor de bine.

Leadership

Cei mai experimentați leaderi sunt conștienți că pentru succesul managerial competențele socio-emoționale sunt critice. Instrumentele noastre, suplimentate de profiluri specifice cum este Raportul EQ-i Leadership Descriptor, au ajutat numeroase organizații să formuleze profiluri și planuri de dezvoltare clare pentru leaderii lor și angajații lor. De ce nu te-ar ajuta și pe tine?

 

 

Construirea echipei

Testarea IE de tipul 360 oferită de către TestCentral merge dincolo de succesul sau perfomanța individului. Avem posibilitatea de a-ți oferi rapoarte specializate pentru evaluarea echipelor, departamentelor, sau a organizației ca întreg. Cu implementarea unor programe specifice, întreaga cultură organizațională poate fi reproiectată pentru a oferi productivitate mai mare.